Φιλικό προς το περιβάλλον

Νέο θερινό ελαστικό απο την Matador, διευρύνοντας την γκάμα των ελαστικών της για τα χαμηλά και μεσαία κατηγορίας αυτοκίνητα.

Με νέο ασύμμετρο σχέδιο διαχρονικού σχεδιασμού, αντικατοπτρίζοντας τις τελευταίες τάσεις και τη γνώση για την ανάπτυξη των ελαστικών. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο MP15, τα όρια στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης έχουν αλλάξει. Το μειωμένο επίπεδο θορύβου επηρεάζει θετικά την άνεση, ενώ το νέο μείγμα καουτσούκ και η νεα διαμόρφωση του ελαστικού σημαίνουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Z

Γιατί να επιλέξετε αυτό το ελαστικό

Η νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται κατά την κατασκευή είναι φιλική προς το περιβάλλον και εξασφαλίζει χαμηλή αντίσταση κύλισης καθώς και άψογη πρόσφυση σε στεγνά αλλά και σε βρεγμένα οδοστρώματα.

|

Στόχος

Λόγω των διαφορετικών ιδιοτήτων, το σχέδιο διαιρείται σε εσωτερικά και εξωτερικά μέρη. Ο στόχος του εξωτερικού μέρους είναι η μέγιστη μεταφορά των δυνάμεων κατά τη διάρκεια των αλλαγών επιτάχυνσης, επιβράδυνσης και κατεύθυνσης κίνησης.

]

Πέλμα

Ο θόρυβος μειώνεται χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό σχέδιο πέλματος των ενθέτων σχεδίων των εξωτερικών και εσωτερικών μερών και λόγω της μορφής των μπλοκ πέλματος, σχεδιάστηκε να λάβει υπόψη την άνεση και την ακαμψία του.

%

Στεγνό Οδόστρωμα

%

Βρεγμένο Οδόστρωμα

%

Οδική Συμπεριφορά

%

Άνεση / Θόρυβος

Share This