Ζάντες MAK

Ποιότητα και στυλ Made in Italy

Σταυρόπουλος Ι. Ζάντες MAK

Η Mak δημιουργήθηκε το 1990, ξεκίνησε ως μια κοινοπραξία από δύο οικογένειες που εργάζοταν στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, την οικογένεια Magri, ένας από τους ηγέτες στον τομέα των ελαστικών διανομής στην Ιταλία, και την οικογένεια Cervati, με ιδιοκτητά χυτήρια από τη δεκαετία του ’30, ένας ηγέτης στη χύτευση αλουμινίου.

Με βάση στην τεχνολογική τεχνογνωσία από τη μία πλευρά, και την βαθιά γνώση της αγοράς, από την άλλη, το έργο της παραγωγής και της διανομής των τροχών ελαφρού κράματος ξεκίνησε πολύ γρήγορα με την εταιρία MAK πολύ σύντομα να ηγείται στο χώρο των ζαντών αυτοκινήτου. Η ζάντες Mak βασίστηκαν σε ένα βασικό στρατηγικό σχεδιασμό, διατηρώντας υπόψη δύο πλεονεκτήματα, την ευελιξία και το στυλ.
Στην εταιρία MAK λένε σε μια πλάγια όψη, οι τροχοί καλύπτουν περίπου το 25% της επιφάνειας του οχήματος.

Αυτό δείχνει πόσο σημαντική είναι η επίδραση των ζάντες αλουμινίου στη γενική εμφάνιση του αυτοκινήτου.
Η Mak προσφέρει σφράγιση tubeless 100% σε όλο το φάσμα των προϊόντων που πωλούνται.

Οι ζάντες αλουμινίου MAK αντιπροσωπεύουν μια ευρεία συλλογή από στυλ σχεδιασμού που κατασκευάζονται με πάθος και ταλέντο.
Μια αληθινή αντανάκλαση του ιταλικού στιλ και του πάθους, η MAK έχει καταφέρει να προσφέρει ζάντες, σπορ, επιθετικό σχεδιασμό, κλασικό στύλ και φουτουριστικά σχέδια, που είναι συχνά μακριά από τα συμβατικά πρότυπα.
Στην Brescia της Ιταλίας λοιπόν κάνουν καλή δουλεια, χρησιμοποιούν μια εντελώς αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής με state-of-the-art τεχνολογίες για την παραγωγή ζαντών σούπερ υψηλής ποιότητας με μια απο τις μεγαλύτερες γκάμες διαστάσεων, απο 14″ εώς και 24″.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ζάντες MAK

Share This