Ελαστικά Firestone

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ FIRESTONE, μια συναρπαστική κληρονομιά 150 χρόνων

Ελαστικό Roadhawk από τη Firestone

Το Roadhawk στοχεύει σε οδηγούς που πραγματοποιούν όλων των ειδών τα ταξίδια – σε πόλεις, αυτοκινητοδρόμους, καθημερινές μετακινήσεις, σχολικές διαδρομές, ψώνια, σε καθημερινή βάση.
Το νέο Firestone Roadhawk έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από την TÜV SÜD, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ινστιτούτο για την τεχνολογία ελαστικών και τροχών στην Ευρώπη, και έχει λάβει το πολυπόθητο σήμα πιστοποίησης TÜV SÜD.
Ο Thierry Jupsin, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Bridgestone Europe εξηγεί: “Η Firestone παράγει ελαστικά ποιότητας για περισσότερο από 100 χρόνια. Κατανοούμε τι υφίστανται τα ελαστικά και παράλληλα ακούμε και τα θέλω των οδηγών. Το νέο Roadhawk έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους οδηγούς υψηλό επίπεδο ασφάλειας και μακροχρόνιες επιδόσεις ανεξάρτητα από τις συνθήκες “.

Καλύτερο στην κατηγορία πρόσφυση σε βρεγμένο

Με το μοναδικό σχεδιασμό πέλματος και τις ειδικά αναπτυγμένες συνθέσεις γόμας, το Firestone Roadhawk έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ελέγχου στο βρεγμένο. Το ελαστικό επιτυγχάνει την κορυφαία βαθμολόγηση ετικέτας “Α” για την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα: καλύτερη απόδοση στην κατηγορία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ξεπερνά και πολλές μάρκες της premium κατηγορίας ελαστικών.

Καλύτερο στην κατηγορία φρενάρισμα στο στεγνό

Επιπλέον ανεξάρτητες δοκιμές από την TÜV SÜD δείχνουν ότι το νέο Roadhawk παρέχει επίσης την καλύτερη απόδοση στο στεγνό με απόσταση φρεναρίσματος έως και 3 μέτρα μικρότερη από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευασμένο να αποδίδει περισσότερο

Το Roadhawk είναι σχεδιασμένο να παρέχει επιδόσεις που διαρκούν σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.

Ανεξάρτητες δοκιμές από την TÜV SÜD δείχνουν ότι το Roadhawk αποδίδει καλύτερα σε σχέση με τους ανταγωνιστές του στην υδρολίσθηση μετά από τα πρώτα 20.000 χιλιόμετρα.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

Επιπλέον, η κατασκευή του νέου ελαστικού χαρακτηρίζεται από ένα ελαφρύ σκελετό που βελτιώθηκε για χαμηλή αντίσταση κύλισης, προσφέροντας στους οδηγούς τη σιγουριά της χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου.

Ακολουθώντας την τάση για μεγαλύτερες ζάντες στα οικογενειακά και touring μοντέλα αυτοκινήτου, το Firestone Roadhawk καλύπτει διαστάσεις ζάντας από 15 “έως 19”.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ FIRESTONE

Σε μοναδικές προσφορές απο το κατάστημα ελαστικών Σταυρόπουλος Ι.

Firestone Destination HP

Τα εμπόδια υπάρχουν για να ξεπερνιούνται

Firestone Vanhawk 2

Καλύτερη πρόσφυση στη βροχή

Firestone Multihawk 2

Αυξάνει σημαντικά την πρόσφυση

ΜΑΡΚΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ

Share This