ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Κέντρο Ελαστικών - Ζαντών ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ελαστικά - Ζάντες

Σας ενημερώνουμε ότι

στην Road Runner ελαστικά Σταυρόπουλος Ι. στην Πρέβεζα μπορείτε να βρείτε ελαστικά των εταιριών που ηγούνται στον χώρο, εταιρίες με νέες καινοτομίες παρέχοντας σας ασφάλεια σε ιδανικές τιμές.
Εταιρίες όπως:
Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Uniroyal, Toyo, Barum, Bridgestone, BF Goodrich, Sava, Federal, Matador, Viking, Fulda, Pirelli
Ελαστικά για όλους τους τύπους των οχημάτων:
Επιβατικά, suv, jeep, 4×4, van, και φυσικά όλα τα νέα ελαστικά για τις αγαπημένες σας μηχανές.
Ελαστκά Moto:

Dunlop, Michelin, Bridgestone, Pirelli, Metzeler, Continental

Το κατάστημα ελαστικών Σταυρόπουλος Ιωάννης, δραστηριοποιείται στον χώρο τον ελαστικών πάνω απο 60 χρόνια πέρασε απο πατέρα σε γιο με μετάδοση της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και κυρίως έχοντας σαν γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και την σωστή ενημέρωση του πελάτη πάνω στα ελαστικά.

Λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλα γεγονότα παρουσιάσεων ελαστικών, απο τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, παίρνοντας μέρος σε παρουσιάσεις των νέων ελαστικών με συχνα test drives σας βοηθάμε να επιλέξετε τα σωστά για το όχημα σας ελαστικά.

Πέραν αυτού όμως στην road rynner ελαστικά Σταυρόπουλος έχουμε κύριο μελημά μας να σας συμβουλεύσουμε για την σωστή χρήση, συντήρηση, των ελαστικών με κύριο γνώμονα την ασφάλεια σας.

Στα 60 αυτά έτη έχουμε να υπερηφανευόμαστε για όλους εσάς, τους πελάτες μας, που με την συνεχή παρουσία σας μας κάνετε να ενημερωνόμαστε καθημερινά για το δικό σας συμφέρον.
Όλα αυτα τα χρόνια λοιπόν έχουμε ένα σλόγκαν μας και μόνο να σας πούμε…
Η σωστή επιλογή ελαστικών ειναι το Α και το Ω

Κέντρο Ελαστικών και Ζαντών

Πρέβεζα ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Road Runner TiresΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μια μεγάλη γκάμα ελαστικών για όλους τους τύπους οχημάτων είναι στην διάθεση σας για να επιλέξετε το κατάλληλο ελαστικό για το όχημα σας.

Ελαστικά Continental

Ελαστικά Continental

Μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος
Barum

Ελαστικά Barum

Η έξυπνη λύση
Ελαστικά Toyo

Ελαστικά Toyo

Συνεχής βελτίωση
Ελαστικά Goodyear

Ελαστικά Goodyear

Ελαστικά που μπορείτε να εμπιστευτείτε
Bridgestone

Ελαστικά Bridgestone

Υψηλών επιδόσεων
Uniroyal

Ελαστικά Uniroyal

Ειδικός στη βροχή
Ελαστικά Dunlop

Ελαστικά Dunlop

Σύγχρονες Καινοτομίες

Ελαστικά Matador

100 χρόνια εμπειρίας
Ελαστικά Sava

Ελαστικά Sava

Αξιόπιστα ταξίδια
Michellin

Ελαστικά Michellin

Κορυφαία επίπεδα επιδόσεων
Pirelli

Ελαστικά Pirelli

Κορυφαία επίπεδα επιδόσεων
Ελαστικά Federal

Ελαστικά Federal

Πάντα Καινοτομία, πάντα επανάσταση
fu01
Viking
metzeler
bfGoodrich

Ελαστικά 4χ4 - SUV

Αναζητάτε ένα ελαστικό για το 4χ4 όχημα σας ή το SUV σας ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ελαστικά Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι διαστάσεις των ελαστικών του αυτοκινήτου μου;
Συνήθως οι διαστάσεις του αυτοκινήτου σας αναγράφονται στην πόρτα του οδηγού ή στο καπάκι της βενζίνης του αυτοκινήτου σας. Σε περίπτωση που δεν τις βρείτε ανατρέξετε στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου σας(manual) στον τομέα ελαστικά.

Σε άλλη περίπτωση μπορείτε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε αφορά τα ελαστικά του επιβατικού σας αυτοκινήτου. Είμαστε στην διάθεση σας και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Τι πρέπει να αναζητήσω σε ένα ελαστικό;
Θα πρέπει να κοιτάξουμε για ένα ελαστικό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες οδήγησής σας. Όλα τα ελαστικά που κατασκευάζονται είναι για σχεδόν κάθε απαίτηση. Βρεγμένη ή ξηρά πρόσφυση, υψηλή η χαμηλή χιλιομετρική απόδοση, ελέγχου υψηλής ταχύτητας, απόκριση του τιμονιού, οδηγική άνεση, κ.λ.π. Ένας επαγγελματίας ελαστικών θα είναι σε θέση να σας ενημερώσει για τα χαρακτηριστικά του κάθε ελαστικού.

Συζητώντας τις ανάγκες σας, το στυλ οδήγηση σας με έναν επαγγελματία του ελαστικών θα σας βοηθήσει στη δημιουργία ενός ελαστικό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Έχω ακούσει τα ελαστικά έχουν διαβαθμίσεις ταχύτητας;
Πολύ σωστά, κάθε ελαστικό πρεπει και έχει εναν δείκτη ταχύτητας.
Ο Δείκτης Ταχύτητας δηλώνει τη μέγιστη ταχύτητα στην οποία το ελαστικό μπορεί να μεταφέρει ένα φορτίο αντίστοιχο του Δείκτη Φορτίου του σε συνθήκες χρήσης που ορίζει ο κατασκευαστής ελαστικών.
Ένα ελαστικό παίρνει τον δείκτη ταχύτητας του από ανεξάρτητα ινστιτούτα ερευνών με το να αντεπεξέλθει στα ελάχιστα πρότυπα στο να αναπτύξει και να αντέξει επαρκώς μια συγκεκριμένη ταχύτητα.
Δεν συνιστούμε την αλλαγή των ελαστικών ενός οχήματος με ελαστικά μικρότερου δείκτη ταχύτητας.
Αντικατάσταση παλαιών ελαστικών πότε;
Τα περισσότερα λάστιχα αυτοκινήτων έχουν ενσωματωμένο δείκτη φθοράς πέλματος στην περιοχή του πέλματος του ελαστικού. Αυτή η ένδειξη φθοράς θα δείξει όταν υπάρχουν 2/32 που απομένει στο πέλμα. Ανάλογα με τις οδηγικές συνήθειες θα πρέπει να αντικαταστήσετε το ελαστικό σας το συντομότερο, όταν ο δείκτης φθοράς είναι ορατός. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία, όταν τα ελαστικά δείχνουν σημάδια φθοράς.
Εναλλαγή θέσης των ελαστικών;
Φροντίστε ώστε τα ελαστικά να φθείρονται ομοιόμορφα αλλάζοντάς τους θέση κάθε 10.000 έως 12.000 χλμ. ή κάθε έξι μήνες.

Ότι Θέλετε

Να μάθετε σχετικά με τα ελαστικά, χαιρόμαστε να σας ενημερώνουμε.
Share This