...

Ζάντες BBS

Για απαιτητικούς οδηγούς

Σταυρόπουλος Ι. Ζάντες BBS

Η BBS ξεκίνησε το 1970 στο Schiltach της Γερμανίας, από τον Heinrich Baumgartner και τον Klaus Brand στην αρχή ήταν ένα εργοστάσιο παραγωγής που έφτιαχνέ όλα τα πλαστικά μέρη του αμαξώματος ενός αυτοκινήτου.
Όνομα & ιστορία Ζάντες BBS πήραν το όνομά τους με βάση τα αρχικά ονόματα των δύο ιδρυτών της συν την πόλη στην οποία η εταιρεία ιδρύθηκε.
Η εταιρεία γιόρτασε την 25η επέτειό της το 1995, κατά τη στιγμή που ο Michael Schumacher κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 για δεύτερη φορά με την Benetton Renault με ζάντες της BBS. Την ίδια χρονολογία η BBS κάνει την επανάσταση στις ζάντες με την σειρά RS η οποία έγινε ζάντα αναφοράς για τον σχεδιασμό της.
Σήμερα η εταιρεία είναι ένας απο τους κορυφαίους κατασκευαστές ζαντών ελαφρού κράματος.
Όλες η ζάντες που παράγει η BBS είναι χυτές και κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους BBS εκτιμάται κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων VW, BMW, Subaru, Infinity, Mini cooper και άλλους, όπως επίσης έχει την προτίμηση στους δρόμους σε όλο τον κόσμο από απαιτητικούς οδηγούς.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ζάντες BBS

Share This
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.