ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΕΛΑΣΤΙΚΑ || ΖΑΝΤΕΣ

Chargespot
WATT+VOLT

Chargespot απο την WATT+VOLT από τους μεγαλύτερους παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα. Απο σήμερα , μπορείς να φορτίζεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο εύκολα και απλά στις εγκαταστάσεις μας.
Chargespot Google Play ή App Store

Σχετικά με την WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα, με 10ετή εμπειρία στο χώρο, παραμένοντας 100% ελληνική εταιρεία. Διαθέτει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας από το 2011 ενώ το 2015 απέκτησε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου και τον Απρίλιο του 2018 ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην αγορά.
Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 85 καταστήματα και 215.000 πελάτες, τους οποίους με «έξυπνο» τρόπο ικανοποιεί κάθε ενεργειακή τους ανάγκη καθημερινά.

Υπηρεσία Chargespot

Το Chargespot είναι η ολοκληρωμένη λύση για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης από την WATT+VOLT. Μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, που μπορεί να κατεβάσει κάποιος μέσα σε λίγα λεπτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό ή το tablet του από το Play Store και το App Store, οι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων οχημάτων μπορούν να εντοπίζουν τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης, έχοντας πρόσβαση σε πάνω από 250.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα, οικονομικά και με ασφάλεια.
To app έχει ήδη 10.000 χρήστες.

Ανακάλυψε το Chargespot,

Η WATT+VOLT είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με πιστοποιημένους εγκαταστάτες υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών και υβριδικών επαναφορτιζόμενων οχημάτων από τον διεθνή, γαλλικό οργανισμό πιστοποίησης Asefa.

Σημεία Φόρτισης Chargespot

Σημεία Φόρτισης υπό εγκατάσταση

Downloads

Chargespot ολοκληρωμένη λύση για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. Chargespot

To Chargespot σου ήρθε στα ΕλαστικάΖάντες Ι. Σταυρόπουλος για να σου προσφέρουμε μια νέα εμπειρία για την φόρτιση του οχήματός σου.
Φόρτισε και εσύ το ηλεκτρικό σου όχημα στην Πρέβεζα. Έλα στο κοντινότερο σου WATT+VOLT κατάστημα ελαστικών Σταυρόπουλος. Είμαστε δίπλα σου για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεσαι

Google Play ή App Store

To Chargespot Μέσω της δωρεάν εφαρμογής που θα κατεβάσεις από Google Play ή App Store αποκτάς τον πλήρη έλεγχο των «έξυπνων» φορτίσεων σου.
To Chargespot είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία που σου δίνει πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φορτιστών στην Ελλάδα και ταυτόχρονα στο μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών (Hubject) της Ευρώπης με περισσότερα από 250.000 σημεία.

Chargespot Google Play ή App Store
Share This