...
Το S21 συνδυάζει με εκπληκτικό τρόπο την αποδεδειγμένα αξιόπιστη τεχνολογία του S20EVO για το βρεγμένο οδόστρωμα και τα επαναστατικά νέα χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν πλήρως τις επιδόσεις στο στεγνό οδόστρωμα.
Δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στη διάρκεια ζωής του ελαστικού για να έχετε κορυφαίες επιδόσεις χειρισμού. Το S21 σάς προσφέρει έως και 36% περισσότερα χιλιόμετρα από τον προκάτοχό του.
Οι προηγμένες τεχνολογίες μοτίβων πέλματος και γόμας της Bridgestone σάς προσφέρουν όλη τη σιγουριά που χρειάζεστε στο βρεγμένο οδόστρωμα.
Το Battlax S21 είναι το πρώτο ελαστικό που δοκιμάζεται στις νέες εγκαταστάσεις εσωτερικών δοκιμών “ULTIMATEYE” της Bridgestone, όπου αναλύεται η συμπεριφορά του ελαστικού στο σημείο επαφής.
apoklistikos
Χάρη στις καινοτομίες ανάπτυξης γόμας σε μοριακό επίπεδο, αναβαθμίστηκε το κράτημα και η πρόσφυση για ακόμα ταχύτερους χειρισμούς στις στροφές και μεγαλύτερη σιγουριά.

Εμπρός ελαστικό:

το μικρότερο προφίλ στεφάνης παρέχει μακρύτερη επιφάνεια επαφής και καλύτερη κατανομή της πίεσης, για βελτιωμένο χειρισμό και ακρίβεια.

Πίσω ελαστικό:

το μεγαλύτερο προφίλ στεφάνης, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη κατασκευή ζωνών και θέση των αυλακώσεων, αναβαθμίζει την αίσθηση του πίσω μέρους και αυξάνει τη σταθερότητα στις στροφές.

 

 

Share This
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.