Ελαστικά Μοτοσυκλετών Bridgestone

Sport Ελαστικά μοτοσυκλέτας. Οι απόλυτες επιδόσεις που πάντα ονειρευόσασταν είναι πλέον πραγματικότητα.

Η Bridgestone για ακόμη μία φορά ταράζει τα νερά της κατηγορίας με το ολοκαίνουργιο Battlax Hypersport S22

Κανένας συμβιβασμός! Αύξηση απόδοσης σε όλους τους τομείς

Το S21 συνδυάζει με εκπληκτικό τρόπο την αποδεδειγμένα αξιόπιστη τεχνολογία του S20EVO για το βρεγμένο οδόστρωμα και τα επαναστατικά νέα χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν πλήρως τις επιδόσεις στο στεγνό οδόστρωμα.

Το εμπρός ελαστικό

διαθέτει 3 ζώνες διαφορετικής γόμας, ενώ το πίσω 5. Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι της Bridgestone έχουν πετύχει διάρκεια ζωής αντίστοιχη με το απερχόμενο S21, αλλά ακόμα καλύτερη απόδοση.

Τρία τμήματα γόμας

Η προηγμένη τεχνολογία γόμας τριών τμημάτων της Bridgestone για το εμπρόσθιο ελαστικό σας. Η διπλή γόμα είναι σκληρή στο κέντρο του πέλματος προκειμένου να έχετε σταθερότητα κατά το έντονο φρενάρισμα, γραμμικό χειρισμό και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση. Στους ώμους, η γόμα είναι μαλακή και “γραπώνει” για μέγιστη πρόσφυση στις στροφές … έως και τη γωνία μέγιστης κλίσης.

Πίσω ελαστικό

το μεγαλύτερο προφίλ στεφάνης, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη κατασκευή ζωνών και θέση των αυλακώσεων, αναβαθμίζει την αίσθηση του πίσω μέρους και αυξάνει τη σταθερότητα στις στροφές.

Υψηλή χιλιομετρική απόδοση

Δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στη διάρκεια ζωής του ελαστικού για να έχετε κορυφαίες επιδόσεις χειρισμού. Το S22 σάς προσφέρει έως και 36% περισσότερα χιλιόμετρα από τον προκάτοχό του.

Battlax S22
Share This