...

Ελαστικά Goodride

Μια εταιρεία που ιδρύθηκε το έτος 1958
No. 1 Κατασκευαστής ελαστικών στην Κίνα
Top 75 Κατασκευαστών Παγκόσμιων Ελαστικών για το έτος 2017
Τα έσοδα από την πώληση ανήλθαν σε USD3,23 δισ. Το έτος 2016

Η εταιρεία Zhongce Rubber Group Co., Ltd. (ZC Rubber) ελαστικά Goodride, με έδρα το Hangzhou της Κίνας, κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 10 μεγαλύτερων κατασκευαστών ελαστικών στον κόσμο, με τέσσερις θυγατρικές εταιρείες ZC Europe, ZC America, ZC Brazil και ZC Thailand.

Value and Safe είναι η αποστολή που η ZC Rubber επιμένει να καλύψει τις απαιτήσεις των παγκόσμιων πελατών σε διάφορες αγορές. Η εταιρεία ZC Rubber αφιερώνει στην παραγωγή ποικιλίας πολύτιμων ελαστικών που καλύπτουν ελαστικά φορτηγών, ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, βιομηχανικά ελαστικά, οδικά ελαστικά, γεωργικά ελαστικά, ελαστικά ποδηλάτων, ελαστικά μοτοσικλετών και ελαστικά ATV.
Το έτος 2017, τα κέρδη της εταιρίας έφτασε τα 32,51 εκατομμύρια, η Radial 1721 εκατομμυρίων φορτηγών και λεωφορείων, το φορτηγό Bias Truck & LT 3,17 εκατομμύρια και τα δύο τροχούς 94,19 εκατομμύρια.

Η ZC Rubber επενδύει εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ κάθε χρόνο για την ίδρυση διαφόρων παραγωγικών μονάδων και εγκαταστάσεων δοκιμών από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ιαπωνία, όπως το πρώτο εργαστήριο δοκιμών θορύβου στην Κίνα, το σύστημα δοκιμών ελαστικών MTS Flat-Trac III CT
Επιπλέον, η ZC Rubber επικεντρώνεται στη βελτίωση του σχεδιασμού, της διαμόρφωσης και των επιδόσεων του πέλματος με βάση την προηγμένη τεχνολογία και της ομάδας διεθνούς έρευνας και ανάπτυξης (Ε & Α) που καλύπτει τους Ιάπωνες και Κορεάτες εμπειρογνώμονες.

Στα εργαστήρια, η ZC Rubber λειτουργεί το έξυπνο σύστημα παραγωγής, το οποίο βοηθά τη ZC Rubber να εξοικονομεί κόστος, να εξοικονομούν συνολική κατανάλωση εργασίας και ενέργειας και να βελτιώνει την αποδοτικότητα της παραγωγής, έτσι τα ελαστικά Goodride βρίσκονται στις ποιο δελεαστικές τιμές της αγοράς. Επίσης, η ZC Rubber αναλαμβάνει πολύ σοβαρά την ευθύνη της προστασίας του περιβάλλοντος και δαπανά εκατομμύρια για την προστασία του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της παραγωγής, για να προστατεύσει την υγεία των εργαζομένων και να επιτύχει πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Τα 9 εργοστάσια στην Κίνα και την Ταϊλάνδη παράγουν ελαστικά προϊόντα για να υποστηρίξουν την πώληση σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως. Οι βασικοί πελάτες είναι οι εταιρείες Schmitz-cargobull, DSV, Volvo και TIP Trailer στην Ευρώπη, Vanguard στις ΗΠΑ και SAIC, SINO Truck, Geely και Changan Automobile στην Κίνα.
Επίσης, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις αγορές-στόχοι για την κάλυψη των αναγκών των πελατών. Το έργο Auto Space της ZC Rubber επικεντρώνεται στην παροχή ελαστικών και express υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, για να είναι μια επαγγελματική και υψηλής ποιότητας μάρκα υπηρεσιών στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Goodride SPORT RS 82V

Goodride SPORT RS 82V

Goodride Sport RS με ασύμμετρο σχέδιο πέλματος και μοναδικό σχεδιασμό που ενισχύει τη πρόσφυση και τον έλεγχο. Τα ελαστικά Goodride Sport RS διαθέτουν ένα συνεχές κεντρικό νεύρο που δημιουργεί καλύτερη πρόσφυση σε ξηρές συνθήκες και βελτιώνει τη σταθερότητα μεγάλης...

Goodride SA37

Goodride SA37

Νέα γενιά ασύμμετρων ελαστικών εξαιρετικής απόδοσης. Έρχονται με διάφορα πλεονεκτήματα, όπως μειωμένη αντίσταση κύλισης, χαμηλό θόρυβο και εξαιρετική πρόσφυση. Έτσι, όταν ψάχνετε για ελαστικά υψηλής απόδοσης που είναι αξιόπιστα και δεν κοστίζουν μια περιουσία,...

Share This
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.